woensdag 4 december 2013

Decemberactie: Boek Julian, onze kleine held te koop voor € 7.77


In de maand december is het boek 
Julian, onze kleine held 
te koop voor € 7.77 (i.p.v. €25.95)


Het verhaal: 
4 dagen na de geboorte van onze dochter Mirthe te horen dat ons zoontje Julian (toen 3 jaar oud) een zeer zeldzame vorm van Leukemie (JMML) had.
Alleen d.m.v. een beenmergtransplantatie had hij kans om te genezen.
Een tijd van angst en onzekerheid brak aan. In deze periode hield ik een weblog bij over alle gebeurtenissen; enerzijds om alles van me af te schrijven en anderzijds ook om mensen rondom ons op de hoogte te stellen van het laatste nieuws omtrent Julian.
Helaas heeft Julian de zware strijd niet kunnen winnen en is hij op 4-jarige leeftijd overleden.
Door de vele reacties die binnenkwamen op mijn weblog kwam ik op het idee om het digitale dagboek te herschrijven tot een boek; een monument voor Julian.
In dit boek leest u het verhaal over de zware strijd tegen de leukemie en hoe dapper Julian was. Hoe wij als ouders alle onzekerheden, zorgen en gelukkig ook mooie momenten tijdens zijn ziekteperiode hebben ervaren en hoe we de draad van het leven weer hebben opgepakt na het overlijden van onze kleine held.
We hebben ook heel veel respect gekregen voor het medisch personeel. Zodra mensen met een ernstige ziekte te maken krijgen, stappen ze in een hele andere, moeilijke, maar ook bijzondere wereld: De medische wereld!
Mede daardoor heb ik besloten om de opbrengst van het boek te schenken aan de stichting Helpen Helpt. Deze stichting is in het leven geroepen om het onderzoek naar kinderkanker in het Kinder Oncologisch Centrum Rotterdam (KOCR) van het ErasmusMC-Sophia Kinderziekenhuis te steunen. Zij hopen d.m.v. veel onderzoeken te doen naar kinderkanker om zo in de toekomst zoveel mogelijk kinderen met deze ziekte te kunnen genezen.

Een mooie kans om dit boek goedkoop aan te schaffen! 
De opbrengst van het boek is voor de stichting Helpen Helpt!

Mocht iemand interesse hebben, kan het boek via julianonzekleineheld@hotmail.com besteld worden en eventueel verzonden. Het boek kost € 7.77 (excl verzendkosten) 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten